Schermafbeelding 2012 11 22 om 13.26.50 Het is een andere manier van leren dan wij gewend waren met elkaar Schermafbeelding 2012 11 22 om 13.44.35 Mijn talent is groter geworden

Thema's

Talent Development Center

In steeds meer organisaties doen mensen ervaring op met het werken vanuit hun talenten. Radicaal kiezen voor je talent geeft een krachtige focus op wat je toegevoegde waarde is. Het Talent Development Center draait om weten wat je passie en je talent is en daarin daadwerkelijk excelleren.

In het Talent Development Center ontdekken deelnemers de samenhang tussen hun talenten. Ze experimenteren in gesprek met een trainingsacteur met het effectief inzetten ervan. Onder begeleiding onderzoeken de deelnemers de overtuigingen die de ontwikkeling van talenten belemmeren of juist versnellen.

Onze opdrachtgevers zetten Talent Development Centers in om een impuls te geven aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, bestaande functies opnieuw in te richten of medewerkers te begeleiden naar andere functies binnen of buiten de organisatie.

 

Voor meer informatie van het werk van Kessels & Smit op het gebied van Talent: http://www.talentpraktijk.be


Schermafbeelding 2012 11 20 om 15.09.29 DC werkt vanuit een waarderend perspectief

Facilitators Development Center

Female Leadership Development Center


2019 © • Webdesign Jong & Klasse Utrecht
Powered by AccesSite CMS • Webhosting en bouw door Ragfijn